به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بروجن سلام، مدیرکل بهزیستی چهارمحال و بختیاری گفت: اورژانس اجتماعی در هفت شهرستان شهرکرد، فارسان، لردگان، اردل، کیار، بروجن و سامان دایر و خدمات ارائه میدهد.
معصومه محمدی، مدیرکل بهزیستی استان همزمان با نهم اردیبهشت، روز روانشناس گفت: برنامه اورژانس اجتماعی تلفیقی است از فعالیتهای مداخله در بحرانهایی که افراد بهصورت فردی، خانوادگی و اجتماعی با آن مواجه هستند. این برنامه ها در استان چهارمحال و بختیاری در قالب ۱۹ مرکز از جمله مراکز مداخله در بحران، خط تلفن ۱۲۳، خدمات تیم سیار و مراکز نگهداری ارائه می شوند.
محمدی افزود: در سال گذشته یک هزار و ۷۲۸ نفر از خدمات خط تلفن ۱۲۳ مربوط به تیم سیار اورژانس اجتماعی بهره مند شدند و تیم سیار اورژانس به یک هزار ۷۸ نفر خدمات روانشناسی، مشاوره و مددکاری ارائه داده است.
مدیرکل بهزیستی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: ویژگی مهم اورژانس اجتماعی، ارائه خدمات اجتماعی بهصورت تخصصی، بهموقع و در دسترس است، اورژانس اجتماعی محدود به زمان و مکان نیست و بهصورت شبانهروزی در دسترس بوده و در این زمینه به ۳۳۸ پرونده رسیدگی کرده است.
محمدی کنترل و کاهش بحرانهای فردی، خانوادگی و اجتماعی را ازجمله اهداف اورژانس اجتماعی دانست و گفت: اصول اورژانس اجتماعی برنامهای است که به فرد، خانواده و جامعه توجه میکند و رویکرد علمی دارد، بنابراین کسانی که در زمینههای روحی، روانی و عاطفی دچار مشکلاتی شدهاند، میتوانند با ۱۲۳ تماس بگیرند.
مدیرکل بهزیستی چهارمحال و بختیاری بیان داشت: زوجین متقاضی طلاق، زنان و دختران در معرض آسیب اجتماعی یا آسیبدیده، افرادی که قصد خودکشی دارند، همسران و کودکانی که مورد آزار و اذیت قرار گرفتهاند، افراد مبتلا به اختلالات روحیاتی و جنسیتی، دختران و پسران فراری از منزل و… جز جامعه هدف اورژانس اجتماعی هستند