- پایگاه خبری تحلیلی بروجن سلام - https://borujensalam.ir -

بازگشایی دوباره سالن ورزشی فجر بروجن پس از ماه‌ها تعطیلی؛ تحولی بزرگ در زیرساخت‌های ورزشی شهرستان بروجن

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان بروجن گفت: سالن ورزشی فجر شهرستان بروجن پس از حدود یک سال تعطیلی، با حضور مسئولان استانی و شهرستانی و حمایت اداره ورزش و جوانان، به طور رسمی بازگشایی شد و بار دیگر به مرکزی فعال برای تمرینات و مسابقات رشته‌های مختلف ورزشی تبدیل شد.

امیر علیخانی بازگشایی این سالن را گامی مهم در توسعه ورزش شهرستان دانست و اظهار کرد: سالن ورزشی فجر یکی از اصلی‌ترین مکان‌های برگزاری تمرینات و مسابقات والیبال و دیگر رشته‌های ورزشی شهرستان است. بازگشایی مجدد آن نه تنها موجی از نشاط و انگیزه در بین ورزشکاران ایجاد می‌کند، بلکه نشان‌دهنده نگاه ویژه مسئولان شهرستان و استان به توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از نسل جوان است.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان بروجن گفت: وقتی وارد اداره ورزش و جوانان شدم، با مجموعه‌ای از مشکلات جدی مواجه بودم؛ از جمله تعطیلی استخر نشاط، تعطیلی سالن ورزشی فجر، نیمه‌فعال بودن سایت تیر و کمان، خرابی سیستم آب‌رسانی مجموعه تختی و نبود سالن تخصصی کشتی پهلوانی.

وی افزود: با همکاری نماینده مردم شهرستان بروجن، مدیرکل ورزش و جوانان استان، فرماندار و حمایت هیئت‌ها و خیرین، توانستیم به تدریج این مشکلات را حل کنیم. استخر نشاط پس از دو سال تعطیلی با بهسازی سیستم موتورخانه و اصلاح فضای فیزیکی آماده بهره‌برداری شده است. سالن ورزشی فجر نیز با خارج شدن از ماده ۲۷ و همکاری هیئت والیبال و خیرین، مجدداً به چرخه فعالیت بازگشته است.

رئیس اداره ورزش و جوانان بروجن ادامه داد: خوابگاه ورزشکاران که پیش‌تر در اختیار دانشجویان بود، اکنون امکان استفاده ۳۰ تخت آن برای ورزشکاران فراهم شده و این امر باعث بهبود میزبانی در رویدادهای ورزشی شهرستان شده است.

وی بیان کرد: سیستم آب‌رسانی مجموعه تختی بازسازی شد تا مصرف بی‌رویه و هزینه‌های اضافی کاهش یابد و نخستین سالن کشتی پهلوانی استان نیز در شهرستان بروجن افتتاح شده است.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان بروجن بیان کرد: سایت تیر و کمان با اختصاص بودجه ویژه در حال تکمیل است و سالن بین‌المللی تارتان بروجن پس از پرداخت بدهی‌های گذشته، به یک مجموعه سودآور برای هیئت دو و میدانی شهرستان تبدیل شده است.

علیخانی در پایان گفت: هدف ما ایجاد انگیزه و شور و نشاط در میان جوانان، توسعه ورزش همگانی و قهرمانی و تبدیل بروجن به قطب ورزش استان است. امیدواریم با تداوم همکاری‌ها و تلاش‌های مستمر، روزی شاهد تبدیل بروجن به پایتخت ورزش جهان باشیم.

/انتهای پیام