امروز

سه شنبه, ۲ بهمن , ۱۴۰۳

  ساعت

۲۰:۰۸ بعد از ظهر

سایز متن   /

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بروجن سلام، رئیس پلیس راه استان گفت: در هشت‌ماه گذشته از سال‌جاری، تصادفات فوتی ۱۴ درصد کاهش و تصادفات جرحی با ۲۵ درصد افزایش روبه‌رو بوده است.

وی افزود: بیشترین نرخ تصادفات به ترتیب در محورهای مواصلاتی شهرستان لردگان و بروجن بود که افزایش تردد و مسیرهای ترانزیتی این محورها موجب بالا بودن نرخ تصادفات در این شهرستان‌ها شده است.

رئیس پلیس راه چهارمحال‌وبختیاری با بیان اینکه بیشترین آمار تصادفات مربوط به شش ماهه نخست سال‌جاری است، اضافه کرد: علت افزایش تصادفات جرحی در این شش‌ماهه، افزایش ترددها با توجه به شرایط اقلیمی و گردشگری استان است، همچنین در این‌گونه تصادفات معمولاً افراد زیادی در خودرو هستند و واژگونی خودرو چهار الی پنج نفر را دچار مجروحیت می‌کند.

نوربخش خاطرنشان کرد: از مهم‌ترین و بیشترین علل تصادفات، توجه نکردن به جلو با ۳۲ درصد، تخطی از سرعت مطمئنه ۳۰ درصد و انحراف به چپ ۲۷ درصد را به خود اختصاص داده‌اند.

وی تصریح کرد: با توجه به شرایط اقلیمی استان به خصوص در مناطق کوهستانی، از تاریخ بیستم آذر، به مدت سه ماه، چهار پایگاه پلیس راه جهت ارائه خدمات به مردم در چهار شهرستان ایجاد می‌شوند.

رئیس پلیس راه چهارمحال‌وبختیاری ادامه داد: این پایگاه‌ها در گردنه خلک در محور شهرکرد به فارسان، گردنه چری و شاه‌منصوری در محور کوهرنگ، محور بروجن به گردنه کوشنگلی و گردنه دالوران لردگان مستقر می‌شوند

اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
قالب وردپرسدانلود رایگان قالب وردپرسپوسته خبری ایرانیقالب مجله خبریطراحی سایتپوسته وردپرسکلکسیون طراحی